Web Analytics Made Easy - Statcounter

"اسماعیل بایرام نژاد" پیش از ظهر امروز ۱۳ مردادماه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمان اظهار کرد: کشور و استان کرمان را بلایای طبیعی تهدید می کند و با وجود این هنوز زلزله شاید پرخطرترین پدیده ای باشد که با آن مواجه هستیم.

وی با اشاره به زلزله های ۱۰۰ سال اخیر در ایران گفت: هیچ جای کشورمان ساکن و بدون زلزله نیست و زلزله های ثبت شده در نقشه این را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بایرام نژاد تصریح کرد: امکان این را نداریم همه زلزله را ثبت کنیم و ۹۰ درصد موارد ثبت شده مربوط به ۲۶ سال اخیر است که پایگاه های لرزه نگاری در کشور توسعه پیدا کرده است.

وی بیان کرد: آمار نشان می دهد در کشور هر ۱۰ سال یک زلزله بزرگ تر از ۷ ریشتر داریم و هر سال یک تا دو زلزله بین ۶ تا ۶ و نیم ریشتر رخ می دهد که این آمار متفاوت است.

رییس مرکز لرزه نگاری کشور با اشاره به اینکه هر ۱۰ سال یک بار یک زلزله مخرب داریم، گفت: عمق زمین لرزه ها در ایران عمدتا زیر ۲۰ کیلومتر است و بعضا برخی می گویند چرا زلزله هفت ریشتری در ژاپن خسارت زیادی ندارد و در کشور ما زلزله های مخرب روی می دهد یک دلیل آن عمق زمین لرزه هاست و در ایران این عدد(عمق) کم است و باعث می شود انرژی زمین لرزه تخریب زیادی را ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه استان کرمان گسل های فراوانی دارد که زمین لرزه های زیادی را موجب می شوند، افزود: شبکه لرزه نگاری از ۱۰ سال قبل در استان کرمان فعال شده و بیش از ۸۰ درصد زلزله های ثبت شده مربوط به این بازه زمانی است که اهمیت شبکه های لرزه نگاری را نشان می دهد.

بایرام نژاد با اشاره به اینکه ثبت زمین لرزه های کوچک و پایش روند فعالیت گسل ها، به پیش بینی ها در آینده کمک می کند، گفت: ایستگاه های لرزه نگاری برای مطالعه ساختار و پیش نشانگرهای زمین لرزه و ... کمک می کند.

وی با بیان اینکه در حال حار ایستگاه های لرزه نگاری کشور به ۴۰۰ مورد افزایش یافته و سهم استان کرمان ۲۶ مور است، تصریح کرد: باید سالیانه حدود ۵۰ ایستگاه راه اندازی کنیم اما با بودجه ای که به ما داده می شود نمی توانیم بیش از دو ایستگاه را راه اندازی کنیم و به شدت نیاز به حمایت های مادی و معنوی استانداران نیاز داریم.

 

منبع: الف

کلیدواژه: لرزه نگاری استان کرمان زمین لرزه ۱۰ سال سال یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۳۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران

تین نیوز

راه آهن جمهوری اسلامی ایران با اعلام عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران، برای حمل محموله تجاری بعدی پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذی ربط از جمله مرزبانی و گمرک، اعلام آمادگی کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد:

«با وجود عدم اخذ مجوزات لازم و عدم هماهنگی با راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۰ واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لوکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، توسط راه آهن جمهوری اسلامی ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را جهت حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می کند.

در پی اطلاع رسانی های گذشته تاکید می شود متاسفانه مجموعه موسوم به کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوزات مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه آهن جمهوری اسلامی ایران به عنوان متولی حمل و نقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعدادی واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این ۱۰ واگن در شمتیغ کرده و تلاش کرد با فشارهای رسانه ای و توسل به برخی ادعاهای بعضا کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

در این راستا راه آهن جمهوری اسلامی ایران به رغم ناپختگی و بی صداقتی صورت گرفته از سوی کنسرسیوم، با لحاظ کردن مصالح ملی و با حسن نیت، حمل بخش اول محموله تجاری را روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز کرد و این محموله روز گذشته (شنبه ۱۵ اردیبهشت) از تهران نیز عبور کرده و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمال غرب کشور است. همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود جهت حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذی ربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می دارد.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران تاکید می کند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی با کشور افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم روی خطوط ریلی افغانستان جهت رسیدن به استانداردهای مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوزهای مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه آهن توسط فورواردرها خواهد بود.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله های تجاری کشور افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود جهت کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می دارد.»

 

در روزهای گذشته اخباری مبنی بر ورود و توقف اولین قطار ترانزیتی افغانستان ترکیه به خاک ایران منتشر شد. پس از آن راه آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد با توجه به رویکرد توسعه ای در حوزه کریدورهای بین المللی ریلی، اقدامات لازم جهت اعزام آزمایشی اولین قطار ترانزیتی از افغانستان به ترکیه انجام گرفت.

با وجود این هفته گذشته، جواد طاهرافشار معاون کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان در پاسخ به اینکه در صورت رفع مشکلات و انجام شدن تشریفات گمرکی، چرا همچنان بار متوقف است، گفته بود: تا زمانی که به ما اجازه ندهند لکوموتیومان به واگن متصل شود، یعنی مشکل هنوز حل نشده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • دلیل پیشگوی هلندی درباره احتمال زلزله قوی در روزهای آینده
  • مشخصات و مکان زلزله امروز بعدازظهر در تهران +تصویر
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه تهران
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • بندرچارک لرزید
  • BRT کرج، خوب یا بد؟