Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور رئیس مرکز تحقیقات مسکن، راه و شهرسازی، معاونان وی و خانواده مرحوم معین‌فر از سردیس "مهندس معین‌فر"رونمایی شد.

به گزارش ایسنا، در حاشیه کنفرانس دوام بتن با حضور دکتر محمد شکرچی‌زاده رئیس مرکز تحقیقات مسکن، معاونان وی از سردیس مهندس علی‌اکبر معین‌فر بنیانگذار شبکه ملی شتاب‌نگاری ایران رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهندس معین‌فر متولد سال 1306 در تهران است و بعد از تحصیلات عالیه‌ خود در سال 1326، در سال 1330 در رشته مهندسی راه و ساختمان در دانشکده فنی تهران فارغ‌التحصیل شد و از سال 1332 در صنعت نفت آغاز به کار کرد.

در سال 1338 از سوی "تاچی نایتو" استاد برجسته زلزله و طراح و سازنده برج توکیو به دانشگاه واسدا دعوت شد و در دوره کارشناسی ارشد مهندسی زلزله مشغول به تحصیل شد و در سال 1960 تحصیلات خود را به پایان رساند.

وی به دنبال زلزله بوئین‌زهرا در سال 1341 مقدمات تهیه کدهای زلزله در ایران را فراهم کرد و در سال 1965 میلادی به عنوان عضو افتخاری انجمن اروپایی مهندسی زلزله تحقیق و مطالعه در زمینه زلزله را ادامه داد.

وی همچنین طرح تهیه تاریخچه زلزله‌های مخرب ایران که بعدا مبنای تهیه پهنه‌بندی زلزله ایران شد، پیشنهاد کرد و با همکاری پروفسور انبریزنر انجام شد و نتیجه این مطالعات در کتابی به نام "زلزله‌های تاریخی ایران" ثبت شد.

وی همچنین در ایجاد شبکه ملی شتاب‌نگاری کشور تلاش فراوانی کرد و یکی از خدمات بنیادین وی در زمان فعالیت در دفتر فنی سازمان برنامه و بودجه به شمار می‌رود و در تدوین آئین نامه زلزله ایران در دهه 1340 تلاش‌های فراوانی صورت داد.

مهندس معین‌فر همچنین پیشگام تدوین بسیاری از آئین‌نامه و دستورالعمل‌های فنی است و علاوه بر استاندارد 519، همکاری در تدوین آئین‌نامه بتن ایران را نیز شروع کرد.

تدوین مقررات ملی ساختمان در وزارت مسکن از دیگر خدمات ارزنده وی به شمار می‌رود.

استاد معین‌فر یکی از فرزندان شایسته ایران پس از سال‌ها حضور فعال و تلاش در عرصه‌های علمی کشور در دی ماه سال 1396 چشم از جهان فروبست.

در مراسم رونمایی از سردیس معین‌فر،‌ مهندس اسماعیل فرزانگان رئیس شتاب‌نگاری ایران با بیان اینکه مرحوم معین‌فر در گسترش شبکه شتاب نگاری خدمات ارزنده‌ای را داشته‌اند،‌ افزود: در حال حاضر حدود 1100 دستگاه شتاب‌نگاری فعال در کشور وجود دارد که توصیه‌های مرحوم معین‌فر در این زمینه برای ما راهگشا بوده است.

وی با بیان اینکه با ارسال نامه‌ای از سوی مهندس معین‌فر به رئیس‌جمهور زمینه برای خرید نسل جدید دستگاه‌ها شتاب‌نگار در کشور فراهم شد، خاطرنشان کرد: با این اقدام اولین گام برای نصب دستگاه شتاب‌نگار نسل جدید در کشور فراهم شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۶۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی

ایسنا/سیستان و بلوچستان اولین دوره برداشت جلبکهای دارویی توسط مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ایی منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

دکتر گل بشیرزاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: برداشت این گونه جهت بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد کرده و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبکها برای بررسیهای خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین  هفت نمونه جلبک قهوه ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گردید و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور+ اسامی و حوزه‌های انتخابیه
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • ۳۰ درصد مساحت خوزستان تحت تاثیر فرونشست زمین قرار دارد
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد